Totalrenovering

Ombyg dit Hus & få et Nyt Hjem

Få et uforpligtende tilbud på det du ønsker at få lavet

Totalrenovering af alle slags huse

Man behøver ikke at bygge nyt for at få et nyt hjem.
Hvis man har boet i et hjem i mange år, familien pludselig bliver større eller man overtaget et gammelt hus, kan man godt ønske sig noget nyt. Og man behøver ikke at bygge noget nyt helt fra bunden – man kan i stedet vælge en totalrenovering af huset.
Hvis du mener, at din bolig trænger til en opdatering, mere plads til et lille nyt familiemedlem eller noget helt tredje, så tag kontakt til os i JM Byggeservice. Lad os tage totalrenoveringens tunge slæb, så dit hjem kan blive som du drømmer om.
Vi hjælper både private kunder og erhvervskunder med totalrenovering af deres bygninger.

Vi står for al renovering

Når du vælger os til totalrenovering, kan vi stå for hele projektet, hvis du ønsker det. Du behøver ikke at holde styr på underentreprenører eller andet – det skal vi nok håndtere for
dig. Hvis der f.eks. skal nedrives, eller der er brug for miljøsanering, så sørger vi for, at det bliver ordnet. Vi bruger kun samarbejdspartnere, som vi stoler på, og hvis arbejde vi ved er af høj kvalitet.
Vi lægger også stor vægt på rådgivning under hele totalrenoverings processen. Vi holder en fast kontakt med dig og kommer med gode råd, forslag og anbefalinger til, hvad der bedst kan opfylde dine ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud på totalrenovering

Overvejer du at få et nyt hjem uden at skulle flytte for det? Så tag kontakt til os og få en uforpligtende snak om dit projekt og dine ønsker og behov. På den baggrund kan vi give dig et godt og uforpligtende tilbud på din totalrenovering.

Vi står for totalrenovering i og omkring følgende byer: Brande, Herning, Holstebro, Ikast, Kibæk, Ringkøbing, Silkeborg, Skive, Skjern, Struer, Sunds, Viborg, Videbæk og Vildbjerg.