Nybyggeri

Lad os hjælpe med at bygge dit drømmehus

Få et uforpligtende tilbud på det du ønsker at få lavet

Byg nyt hus med hjælp fra JM Byggeservice

Nogle gange vil man helst bare have sit eget drømmehus.
Der er mange glæder ved et nyt hus. Der er ikke nogle af de mange skavanker, der godt kan følge med et gammelt hus, og moderne huse er som regel også energioptimerede og sparer dig derfor på varmeregningen. Men at bygge et nyt hus fra bunden er ikke ligetil – derfor bør du tage fat i os, hvis du vil have bygget nyt hus.
Lige meget om det er et helårshus, et sommerhus eller et kolonihavehus, du drømmer om, så kan vi hjælpe med at føre din drøm ud i livet. Vi arbejder typisk i Herning og omegn, men er du interesseret i et nyt hus og bor længere væk, så ring til os – vi er nemlig ret fleksible.
Vi står for nybyg for både private kunder og erhvervskunder.

Vi bygger nyt hus fra tegning til konstruktion

I JM Byggeservice kan vi stå for totalentreprisen, så du ikke selv behøver at holde styr på hele processen og underleverandørerne. Vi kan tage dit nye hus fra start til slut – fra den første streg på arkitekttegningen til dit første skridt i det nye hjem. Hvis du selv står for totalentreprisen, så tilbyder vi at stå for tømrer underentreprisen, da det er vores speciale.
Når vi som totalentreprenører bygger nyt hus for dig, så kan du roligt regne med, at vi kun bruger samarbejdspartnere, som vi stoler på, og hvis arbejde vi ved er af høj kvalitet. Vi går også meget op i rådgivning og kontakt med vores kunder, og vi vil derfor løbende komme med råd, forslag til ændringer og ellers generelt holde dig orienteret om, hvordan projektet skrider frem.

Få et nyt, holdbart hus til en billigere pris

I JM Byggeservice har vi god erfaring med at bygge huse i træ, og derefter anvende facadeskifer. Ikke nok med, at dette giver dit nye hus en rigtig lang levetid – en skifer facade kan holde i mere end 100 år, og er næsten uden vedligehold – men det er også generelt en billigere løsning for dig end at få muret en facade. Fordelen ved en skifer facade er:

  • Lang holdbarhedsperiode – den kan holde i over 100 år.
  • Kræver meget lidt vedligeholdelse, dog er det en god idé at fjerne evt. mos og alger.
  • Skifer er en stenart, der forekommer naturligt, og det er derfor et meget miljøvenligt materiale.
  • Billigere pr. kvadratmeter end at få muret en facade.
  • Flere kvm da konstruktion med skifer fylder mindre end mursten.

Uforpligtende snak om dit nye hus

Interesseret i at få bygget nyt hus? Det hele starter med den indledene samtale, så kontakt os og lad os få en uforpligtende snak om dine
ønsker, behov – og drømme. 

Vi bygger nye huse i og omkring følgende byer: Brande, Herning, Holstebro, Ikast, Kibæk, Ringkøbing, Silkeborg, Skive, Skjern, Struer, Sunds, Viborg, Videbæk og Vildbjerg.